2014- İdari Yargı Hâkim Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı: Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Kâğıtlarının Görüntülenmesi (31.01.2017)

DUYURU
(31 Ocak 2017)

2014- İdari Yargı Hâkim Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı: Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Kâğıtlarının Görüntülenmesi

Ankara Bölge İdare Mahkemesi 12. İdari Dava Dairesi tarafından alınan kararın uygulanmasını teminen; 7 Aralık 2014 tarihinde uygulanan İdari Yargı Hâkim Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı Temel Soru Kitapçıkları ve cevap kâğıtları, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden erişime açılmıştır.

 

Adaylar,  31 Ocak 2017 tarihinden itibaren 10 gün süreyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden saat 16:50 'den itibaren T.C. Kimlik Numaraları ve kişisel şifreleri ile ilgili sınav sorularının tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

 

Adaylara saygıyla duyurulur. 

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması