YDS: Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı

DUYURU
(19 Nisan 2019)

2019-YDS/1 Sınav Sonuçları Açıklandı

24 Mart 2019 tarihinde 25 farklı dilde  uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2019-YDS/1) ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup 2019-YDS/1 Sınavı Fransızca testinin temel soru kitapçığında yer alan 24 numaralı sorunun “D” olarak girilmiş cevabının “A”, 30 numaralı sorunun “E” olarak girilmiş cevabının “A” olarak düzeltilmesine karar verilmiştir. Böylece, 2019-YDS/1 değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 19 Nisan 2019 tarihinde saat 10:00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI



2019-YDS/1 Sınav Sonuçları

 

 





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması