ÖSYM Aday İşlemleri ve ÖSYM Görevli İşlemleri Mobil Uygulamalarına e-Devlet Şifresiyle Giriş Yapılabilmesine İlişkin Açıklama (25.11.2020)

DUYURU
(25 Kasım 2020)

ÖSYM Aday İşlemleri ve ÖSYM Görevli İşlemleri Mobil Uygulamalarına e-Devlet Şifresiyle Giriş Yapılabilmesine İlişkin Açıklama

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ile ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemine (GİS), adayların ve görevlilerin hızlıca erişimlerini sağlayarak işlemlerini kolaylaştıran mobil uygulamaları, Başkanlığımız tarafından 2020 yılı itibarıyla sınava girecek adayların ve sınav görevlilerinin kullanımına sunulmuştur. 

Mobil uygulamalarla adaylar ve sınav görevlileri, AİS ve GİS sistemlerinde yer alan başvuru ve tercih yapma, sınav görevi tercih etme, iletişim bilgilerini güncelleme, bilgi kontrolü vb tüm işlemlerini istedikleri yerde ve zamanda gerçekleştirebilmektedir.

Adayların ve sınav görevlilerinin, AİS ve GİS sistemlerine hızlıca erişerek işlem yapabilmelerini sağlamak amacıyla söz konusu mobil uygulamalarına e-Devlet Şifresi ile giriş yapabilme özelliği eklenmiştir. e-Devlet Şifresi edinen adaylar ve sınav görevlileri, aşağıdaki bağlantıdan da erişilebilecek olan “ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması” ile “ÖSYM Görevli İşlemleri Mobil Uygulaması”na e-Devlet şifreleriyle giriş yapabileceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması ve ÖSYM Görevli İşlemleri Mobil Uygulaması

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması