Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

DUYURU
(2 Haziran 2017)

2016-DUS: Yeni Değerlendirme Sonuçları

25.09.2016 tarihinde uygulanan Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (2016-DUS) puan hesaplanmasına ilişkin işlemin iptali talebi ile Ankara 7.  İdare Mahkemesi'ne açılan dava sonucu yapılan yargılama neticesinde;  Ankara 7. İdare Mahkemesince alınan 10/02/2017 tarihli 2017/187E., 2017/529K. sayılı karar ile dava konusu sınav puanının hesaplanmasına ilişkin işlemin iptaline karar verilmiştir. Ankara 7. İdare Mahkemesinin kararlarının uygulanmasını teminen,  2577 Sayılı Kanun’un 20/B maddesi uyarınca söz konusu kararın sınava katılan tüm adaylar yönünden uygulanarak ve 6114 sayılı Kanunun 7.Maddesinin ikinci fıkrası gereğince iptaline karar verilen soruların değerlendirme dışı bırakılarak yeni değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yeni değerlendirme sonuçları, 2 Haziran 2017 tarihinde saat 16:45’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanacaktır. Adaylar sınav sonuçlarını yukarıda belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

 

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2016-DUS Yeni Değerlendirme Sonuçları

2016-DUS Yeni Değerlendirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması