ÖSYM Uzman Yardımcılığı Yazılı Sınav Sonuçları (24.02.2020)

DUYURU
(24 Şubat 2020)


ÖSYM Uzman Yardımcılığı Yazılı Sınav Sonuçları

26 Ocak 2020 tarihinde yapılan; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Uzman Yardımcılığı yazılı sınavına giren adaylar, sınav sonuçları ile sözlü sınav tarih ve saatlerine aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

Sözlü sınava katılmaya hak kazananların, belirtilen tarih ve saatte ÖSYM Başkanlığı Bilkent/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların, 05.03.2020 tarihine kadar e-devlet üzerinden alınmış lisans mezun belgesini, varsa lisansüstü mezun belgelerini üç adet fotoğraf ile birlikte şahsen veya posta yolu ile ÖSYM Personel ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına, ayrıca https://dokuman.osym.gov.tr/ozgecmis.docx adresindeki özgeçmiş formunu doldurarak 05.03.2020 tarihine kadar uzmanyardimciligi@osym.gov.tr adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

İlgililere saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

ÖSYM Uzman Yardımcılığı Yazılı Sınav Sonuçları

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması