ÖSYM Başkanlığı Sözleşmeli Uzman Personel Alımı Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında (24.12.2020)

DUYURU
(24 Aralık 2020)

ÖSYM Başkanlığı Sözleşmeli Uzman Personel Alımı Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında

Başkanlığımızda 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere, “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar"ın ek 2'inci maddesinin (c) fıkrası uyarınca,  Sınav Hizmetleri Uzmanı unvanlı pozisyonuna başvuru yapan adaylar, sözlü sınava katılma hak durumu, sözlü sınav tarihi, saat ve yer bilgilerine  https://sonuc.osym.gov.tr  sayfamızdan ulaşabilirler.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların, https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/ozgecmis.docx adresindeki özgeçmiş formunu doldurarak 31.12.2020 tarihine kadar pdhdb@osym.gov.tr e-posta adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 

Sözleşmeli Personel Alımı için sözlü sınava (mülakat) katılma hak durumu, sözlü sınav tarihi, saat ve yer bilgisi için lütfen tıklayınız.

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması